Afegir Web  Contractar destacat  Informació destacat   Què és LinkCAT?   Accés
Inici > Preguntes freqüents
Indexació (afegir web)

Perquè indexar (afegir) el meu web?

LinkCAT és un directori de webs d’empreses i particulars d’àmbit català, amb molta presència i notorietat a la xarxa virtual.
Si incloeu el vostre web al seu índex, obtindreu més possibilitats de ésser trobats per Internet, i d’aquesta manera, augmentareu la difusió dels vostres productes o serveis, a més a més de la informació proporcionada des de la nostre pròpia web.

Com puc indexar el meu web al directori LinkCAT?

A la pestanya AFEGIR WEB hi trobareu un formulari que caldrà omplir amb totes les dades requerides.

Què són les CATEGORIES? (temes/sectors)

Són les diferents temàtiques, sectors empresarials o especialitats professionals que defineixen la vostra empresa o activitat. Aquesta classificació facilita la localització dels webs, fent-la més ràpida i eficaç.

Què fa LinkCAT amb les dades personals o professionals que facilito?

LinkCAT crea una fitxa personalitzada on els usuaris poden visualitzar i consultar al detall, també fa referències del vostre web, i dóna accés directe mitjançant un enllaç o al correu electrònic (é-mail).

Com puc guanyar presència a LinkCAT?

LinkCAT desplega un llistat dels diferents webs segons les CATEGORIES escollides per els usuaris, i les va projectant en grups de 10 al “Paginador” inicial. Per obtenir major presència sobre aquest llistat de webs, es pot contractar un DESTACAT, “Banner”, espai publicitari que es visualitza a la dreta del directori. (veure “On surt el meu destacat” a l’apartat Destacats)


Destacats (comunicació destacada "publicitat")

Que és un destacat?

Espai publicitari, “Banner”, que permet donar a conèixer la vostra web d’una manera més impactant, atractiva i visual mitjançant el vostre logotip corporatiu, missatges comercials o eslògans, i imatges de referència.

Com es contracta un destacat?

A la pestanya CONTRACTAR DESTACAT hi trobareu un formulari que cal omplir seguint les indicacions que, en diversos passos, podreu formalitzar la contractació.

Qui dissenya el destacat?

LinkCAT dissenya un primer “Banner”, el qual podreu descarregar, eliminar o canviar des d’un panell d’administració que, mitjançant una clau d’accés, se us proporcionarà en el moment de la contractació.

Des del panell d’administració podreu controlar les impressions projectades, el número de clics realitzats al vostre “Banner”, i també, emmagatzemar altres “Banners” per fer-los públics en el moment que desitgeu. Tant mateix, des d’aquest panell, tindreu contacte directe amb el departament de disseny de LinkCAT., l’accés a les vostres dades de facturació, al departament d’atenció al client, la recepció d’incidències i altres serveis.

On surt el meu destacat?

Els destacats, “Banners”, es visualitzen notòriament a la dreta del directori LinkCAT i fan referència a la navegació segons la temàtica o el sector escollit pel visitant, llevat de les planes principals, que la seva visualització va en funció del tipus de contractació del propi destacat.

Col.laboradors
        
© 2009 / 2019 - LinkCAT Serveis Catalans a Internet S.L. B66481615